Kom på opdagelse, og få indblik i seværdigheder og by-historien omkring Aarhus

Har du oplevet Aarhus fra vandsiden? Har du været helt tæt på Isbjerget, den nye byhavn, sejlet forbi Mols Bjerge eller gået i land på Tunø? Med MAI-Event som din guide kan du sammen med en gruppe af dine bedste venner, familie eller kolleger få en kulturformidling ud over det sædvanlige, når vi hopper ombord i en rib båd og kigger på seværdigheder både i Østjylland og i hjertet af Aarhus.

Unik kulturformidling helt tæt på seværdighederne

Som nogle af de få har vi tilladelse til at sejle helt nær Aarhus’ nye byhavn, og det giver os muligheden for at give jer en unik kulturformidling. Vores egen historiefortæller har en stor passion for at formidle om netop Aarhus, og vi er interesseret i at give jer en god oplevelse på vandet samt historier med hjem, som I sent vil glemme.

Spisekammer under bølgerne

Missionen hos MAI-Event er at give Århusianere og andre danskere et indblik i, hvilken legeplads, hvilket spisekammer og hvilke seværdigheder, der findes blot få meter ud fra kystlinjen. Vi vil inspirere jer til at bruge vandet mere, og vi har nogle af de bedste faciliteter og den bedste kulturformidling klar til at gøre netop dette. Vi er klar til at tage i mod jer til en dag fyldt med overraskelser og seværdigheder.

Oplevelsesture i kano og kajak

Oplevelsesture i kano og kajak

Tag på oplevelsestur langs kysten i kano eller kajak. Aarhus har noget af Danmarks smukkeste kyststrækning, og med sejlads i kano og kajak har I mulighed for at komme helt tæt på. Vi kan arrangere en guidet tur, og der er mulighed for at medbringe picnickurv, som I kan gå i land og spise.

Ranger tur

Ranger-tur

Så er der krig! På vores ranger-tur bliver I udstyret med hardball-geværer og –udstyr. Som ægte soldater bliver I sejlet til slagmarken, hvor I selv skal stå for at opbygge forsvar, lægge strategi og løse dagens task i kamp mod hinanden.

Mad & sejlads

Mad & sejlads

Havluft og lækker mad. Vi kombinerer en smuk sejltur med god mad. En dag på havet er det bedste krydderi til et godt måltid, derfor sejler vi først ud og nyder havet og den smukke kyststrækning, og herefter lægger vi til ved en god restaurant. Der er også mulighed for selv at tage god mad med eller bestille en kok, der kan stå på stranden.

Teambuilding

Teambuilding

Bliv bedre til at samarbejde! Vi sejler ud og lægger til i naturen, hvor I får forskellige opgaver, I skal løse i grupper. Det kan være at bygge en tømmerflåde, starte et bål, hvor I skal lave mad, eller noget helt andet som kræver, I arbejder godt sammen. Det hele foregår ved vandet og i tæt samspil med naturen.

Intro og forslag

Mai-Event kan arrangere eventdage for både små og store grupper. Når vi sammensætter hele eventdage, er det kun fantasien,der sætter grænser, og alle vores aktiviteter kan komme i spil. Vi taler derfor med jer om, hvilke mennesker der skal deltage, og hvad I forventer af dagen.

Hvem benytter typisk Mai-Event?

Vi bliver brugt til at lave events af både firmaer, foreninger, institutioner, skoler og private.

Muligheder

Vi tilbyder både halv/heldags events

Priser fra

Kr. 500,- pr. person
Ekskl. moms.

Høj sikkerhed

Vi sætter din sikkerhed i højsædet og følger alle foreskrevne regler fra Søfartsstyrelsen.

Uddannet personale

Både af hensyn til sikkerheden og for at give dig den bedste oplevelse, benytter vi kun uddannet personale.

Oplevelser for alle

Vi har oplevelser, hvad enten du er til høj fart, historiske indspark eller en hyggelig tur. Hos os kan alle være med.

Læring og leg

Vi kombinerer læring med leg, så det bliver en anderledes og spændende oplevelse.

Book en tur, spørgsmål eller skræddersyet oplevelse?

Lad os kontakte dig for at være behjælpelig med præcis det, du har behov for

Bliv kontaktet
eller
Ring på telefonnummer: +45 26 83 32 55